Hoe werkt de "IJsbreker"-functie?

Hulp nodig bij het starten van een gesprek? Misschien heeft u onze nieuwe nuttige hint gezien in uw inbox of tijdens het browsen. We weten hoe moeilijk het kan zijn om een gesprek te beginnen met een nieuw iemand.

Om u te helpen opvallen en een goede eerste indruk te maken, hebben we een lijst met kant-en-klare vragen opgesteld om het ijs te breken en het gesprek op gang te brengen.

U vindt deze optie in de lijst met matches. Klik of tik op de blauwe knop, selecteer een vraag en verstuur. U kunt ook "Verstuur bericht" selecteren en klikken / tikken op "Laat u inspireren".

Mis het moment niet en maak van de gelegenheid gebruik met een van onze nieuwe ijsbrekers!