Hoe vergroot ik mijn kans op contact?

Voltooi uw profiel tot 100%, inclusief uw interesses.

Uw profiel wordt interessanter en vergroot de kans dat leden contact met u opnemen. Stel u voor dat u een nieuwe match ontvangt en dat hun profiel leeg is. Zou u geneigd zijn om die persoon te contacteren?

Let goed op interpunctie en spelling. Vermijd het gebruik van CAPS en "sms-taal". Een goed geschreven profiel kan een sterke aanwijzing zijn van hoe serieus u bent om een ​​partner te vinden.

Voeg maximaal 24 foto's toe aan uw fotoalbum.

Mensen houden van foto's; zo simpel is het. Zorg ervoor dat uw profielfoto goed belicht is en dat u duidelijk zichtbaar bent. U hebt 8 keer meer kans om gecontacteerd te worden als u een profielfoto hebt.

Maak contact met uw partnervoorstellen.

U matches zullen gevleid zijn wanneer u interesse toont. Door contact te leggen, vergroot u de kans op het krijgen van een antwoord, zelfs als het om een ​​glimlach of een profielbezoek gaat. U gaat uzelf actief toevoegen aan hun lijst met partnervoorstellen.

Wees niet ontmoedigd als u geen antwoord krijgt. Sommige leden loggen niet elke dag in of zijn mogelijk nog geen Premiumlid.

Wees actief en koop een Premium abonnement.

Log dagelijks in op uw account en profiteer van alle premiumfuncties. Premium-leden worden vaker aanbevolen als match dan basisleden en u kunt tevens berichten verzenden en lezen. Dit toont uw matches dat u toegewijd bent in het zoeken naar een relatie.