Hoe werkt de functie "Berichten"?

De functie Berichten biedt u toegang tot de communicatiegeschiedenis tussen u en uw matches.

Tik of klik op de naam van uw partnervoorstel om het berichtenvenster te openen.

  • Persoonlijke berichten: Alle verzonden en ontvangen berichten kunt u hier vinden. Tevens is het mogelijk om uw match een bericht te sturen. Als u uw bericht niet direct verstuurt, slaat het geheugen van uw PC browser dit tijdelijk op. Let erop dat als u de cache en cookies uit de browser verwijdert, uw niet verzonden bericht ook verdwijnt. Het tijdelijk opgeslagen bericht is niet toegankelijk vanaf een ander apparaat.
  • Commentaren en Likes: Hier vindt u uw commentaren op het profiel of foto van een match terug. Klik of selecteer „Toon meer“ om te zien op welke profieltekst u precies heeft gereageerd. Als u de tekst  wilt verbergen, gelieve „Toon minder“ te klikken of te selecteren.

  • Glimlachen: als een match u een glimlach stuurt, kunt u klikken/tikken op 'Terug glimlachen'. Uw partnervoorstel ontvangt een melding van je lach.

  • Foto's: Als u een fotoverzoek van een match ontvangt, wordt u gevraagd om een foto te uploaden. Klik/tik op 'Upload nu een foto' om doorgestuurd te worden naar uw album.

Onder Menu (drie witte stippen) heeft u nog de volgende mogelijkheden:

  • Ga naar profiel: Selecteer deze optie om het profiel van uw partnervoorstel te bekijken.

  • Berichten melden: Selecteer of klik op deze knop als het bericht dat u heeft ontvangen verdacht is, de inhoud hiervan duidt op misbruik, of niet in overeenstemming is met onze Gebruiksvoorwaarden. Voor meer informatie gelieve het volgende artikel te lezen: Hoe kan ik misbruik melden?

  • Berichten verwijderen: Als u de berichtengeschiedenis wilt verwijderen. Hierdoor wordt uw match niet verwijderd, dus als u van gedachten verandert, kunt u altijd opnieuw contact opnemen. Het is niet mogelijk om een verwijderde conversatie te herstellen. Gebruik deze knop voorzichtig.