Hoe werkt de functie "Berichten"?

De functie Berichten biedt u toegang tot de communicatiegeschiedenis tussen u en uw matches.

Tik of klik op de naam van uw partnervoorstel om het berichtenvenster te openen.

  • Gepersonaliseerde berichten - Leg betekenisvolle contacten op ons platform met onze intuïtieve berichtenfunctie. Stel moeiteloos gepersonaliseerde berichten op om uw interesses naar voren te brengen en contact te leggen met gelijkgestemde singles. Maak vol vertrouwen contact en verken mogelijke partnervoorstellen via onze gestroomlijnde berichtervaring.
  • Commentaren en Likes: Hier vindt u uw commentaren op het profiel of foto van een match terug. Klik of selecteer „Toon meer“ om te zien op welke profieltekst u precies heeft gereageerd. Als u de tekst  wilt verbergen, gelieve „Toon minder“ te klikken of te selecteren.

  • Glimlachen: als een match u een glimlach stuurt, kunt u klikken/tikken op 'Terug glimlachen'. Uw partnervoorstel ontvangt een melding van je lach.

  • Foto's: Als u een fotoverzoek van een match ontvangt, wordt u gevraagd om een foto te uploaden. Klik/tik op 'Upload nu een foto' om doorgestuurd te worden naar uw album.

Onder Menu (drie witte stippen) heeft u nog de volgende mogelijkheden:

  • Ga naar profiel: Selecteer deze optie om het profiel van uw partnervoorstel te bekijken.

  • Berichten melden: Selecteer of klik op deze knop als het bericht dat u heeft ontvangen verdacht is, de inhoud hiervan duidt op misbruik, of niet in overeenstemming is met onze Gebruiksvoorwaarden. Voor meer informatie gelieve het volgende artikel te lezen: Hoe kan ik misbruik melden?

  • Berichten verwijderen: Als u de berichtengeschiedenis wilt verwijderen. Hierdoor wordt uw match niet verwijderd, dus als u van gedachten verandert, kunt u altijd opnieuw contact opnemen. Het is niet mogelijk om een verwijderde conversatie te herstellen. Gebruik deze knop voorzichtig.