Hoe hanteer ik mijn foto's?

Een foto toevoegen

Navigeer via het menu naar uw profiel en tik op het pictogram "Foto uploaden/foto toevoegen"/camera. U kunt een nieuwe foto uploaden vanaf uw apparaat en een selfie maken.

Om uw foto bij te snijden of te draaien, gaat u met de muis over het bovenste gedeelte van de foto. Tik vervolgens op het pictogram "..." en selecteer "Afbeeldingsvoorbeeld bewerken". Vergeet niet uw wijzigingen op te slaan.

Wanneer u de app gebruikt, volg dan de aanwijzingen om uw foto's bij te snijden of te draaien tijdens het uploadproces, en tik vervolgens op het vinkje om uw wijzigingen op te slaan.

Webgebruikers hebben ook de mogelijkheid om een titel aan hun afbeelding toe te voegen. Open uw foto, typ uw titel en klik/tik op "Opslaan".

Het kan even duren voordat uw nieuwe foto's en titels goedgekeurd zijn.

Uw profielfoto wijzigen

Om uw profielfoto te wijzigen, beweegt u met de muis over het bovenste gedeelte van de gewenste foto om het menu "..." te openen. Open het menu en selecteer "Als profielfoto instellen".

Deze optie verschijnt alleen als de foto is geaccepteerd als hoofdprofielfoto.

Een foto verwijderen

Om een foto te verwijderen, gaat u met de muis over het bovenste gedeelte van de foto die u wilt verwijderen. Klik/tik vervolgens op het pictogram "..." en selecteer "Foto verwijderen". Bevestig de verwijdering om de foto definitief uit uw galerij te verwijderen.