Hoe werkt de persoonlijkheidstest?

Hoe zit de test in elkaar?

De persoonlijkheidstest is gemaakt in nauwe samenwerking met psychologen en relatiedeskundigen. De test is gebaseerd op de Five Factor Model-theorie van persoonlijkheidskenmerken, ontwikkeld volgens het psychologische model van McCrae en Costa (1992).

Hoe is de test opgebouwd?

De test bestaat uit meerdere delen, waarin vragen worden gesteld met betrekking tot uw communicatievaardigheden, karaktereigenschappen en uw houding ten opzichte van relaties.

De uitslag van uw test wordt geanalyseerd en vergeleken met de gegevens van andere leden. De passende matches worden aan de hand van uw gegevens en uw voorkeuren geselecteerd.

Hoe vult u de test in?

Neem minstens 25 minuten de tijd om de test in te vullen. Kies uw antwoorden zo zorgvuldig, maar ook zo spontaan en eerlijk mogelijk.

Kan ik de test onderbreken en later verder gaan?

Ja, klik op Opslaan & uitloggen. Zodra u weer inlogt, gaat u automatisch verder waar u bent gestopt. Wordt de test niet binnen 15 weken voltooid, verwijderen wij uw gegevens uit onze database.

Waar vind ik de uitslag?

Klik op Persoonlijkheid in uw profiel om de beschrijving van de kenmerken te lezen. Indien u op de bijbehorende icoon klikt, vindt u een gedetailleerde omschrijving van de kenmerken. Een diagram geeft een visueel overzicht van uw resultaat.

Kan ik de test opnieuw doen?

Mocht u van mening zijn, dat uitslag van de persoonlijkheidstest een geheel verkeerd beeld van uw persoonlijkheid weergeeft, neemt u dan contact op met onze Klantenservice.

Wij raden u aan, indien u de test net heeft afgerond, de eerste matches af te wachten. U zult merken dat deze uw verwachtingen overtreffen en het herhalen van de test niet meer nodig is.